top of page

DOEL:

Afhankelijk van jouw vraag is het doel van deze sessie een persoonlijk groeiproces installeren op verschillende levensdomeinen.

Voorbeelden van wat dit kan betekenen: Je hebt enkele basisinzichten over jezelf en je talenten verworven die een stevig vertrekpunt vormen voor verdere zelfontwikkeling. Je leert ruimte en stilte creëren om echt te luisteren naar jezelf en je noden. Je kan naar jezelf kijken als een geheel van ingrediënten die een unieke verhouding hebben die maakt tot wie je bent. Je zet stappen naar het accepteren van al die deeltjes. Je bent in staat om vaker positief naar jezelf te kijken. Je bent in staat los te laten en negatieve gebeurtenissen te verwerken. Je weet wie je bent in relaties tot anderen. Je installeert momenten in je dag waar je tot rust kan komen. Zachtheid staat centraal. Het lukt je om bewust fijne prikkels op te zoeken en in het hier en nu van te genieten. Je zelfzorg is uitgebreid en heeft een belangrijke plaats in je leven ingenomen. Als kers op de taart leer je ook lekkere dingen bakken. Je durft in de keuken te experimenteren. Er is voldoende zelfvertrouwen om jezelf uit te drukken in creaties. Je ervaart dit moment in de keuken als succes.

WAT:

Een unieke mogelijkheid tot creatieve therapie aan huis + coaching in mindfulness + tools om jezelf creatief uit te drukken + enkele basisrecepten + ingrediëntenkennis en inzicht in bakchemie

De voordelen van creatieve therapie aan huis: verlaag de drempel om tijd te maken voor jezelf, leer een moment van zelfzorg installeren in je eigen omgeving. Soms gebruiken we ingrediënten en gebak als metafoor, om te visualiseren. Het bakproces biedt steeds een praktische, ervaringsgerichte basis om laagdrempelig te spreken over je innerlijke wereld. Klassieke gesprekstherapie is voor velen oncomfortabel en beperkt de creatieve geest die ons vaak onbewust veel vertelt over hoe het met ons gaat. Soms is het bakken een oefening tot mindfulness: Een bewust worden van het hier en nu dat leidt tot een lekker succes!

HOE:

Je maakt hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. We bespreken tijdens dit gesprek kort wat jouw vragen zijn en plannen dan samen een (eerste) sessie in.

2.png
2.png

PRIJS:

Afhankelijk van jouw specifieke vraag zijn meerdere sessies aangeraden. Zo kunnen we voldoende tijd nemen om stil te staan bij jouw verlangens. Sessies zijn mogelijk met een duurtijd vanaf twee uur.

Standaard tarief aan €55/uur.

Inbegrepen in het tarief: creatief therapeutische begeleiding, coaching volgens mindfulnessprincipes, ingrediënten, gebruik materiaal zoals bakvormen, uitgeprinte recepten.

Niet inbegrepen in het tarief: verplaatsingskost: €0,35 per km.

bottom of page