top of page
1.png
1.png

DOEL:

Je hebt opnieuw hoop dat je kan blijven genieten van een lekker, zelfgemaakt baksel of dat je iemand in je omgeving kan blij maken met jouw bakkunsten aangepast aan alle noden. Je hebt ondervonden dat je dit zelf kan, in je eigen omgeving, doordat je inzichten hebt gekregen in bakchemie en de samenhang van ingrediënten. Je weet welke ingrediënten voor jou goede vervangers zijn. Je hebt een aantal recepten die een goede basis vormen om zelf verder te experimenteren.

WAT:

Een unieke privé workshop bij jouw thuis + enkele basisrecepten + ingrediëntenkennis en inzicht in bakchemie + voor jou alleen of samen met je gezin + mooie foto van je eindresultaat

PRIJS:

Afhankelijk van jouw specifieke vraag.

Startpromotie (tijdelijke korting!)

Vanaf €130 i.p.v. €150 voor een sessie van drie uur.

Inbegrepen in het basistarief: ontwikkeling recepten en voorbereiding, uitgeprinte recepten, gebruik materiaal zoals bakvormen en staande mixer, coaching volgens ervaringsgericht leren tijdens het bakken, theorie over achterliggende bakchemie, decoratiemateriaal ter afwerking, foodstyling + foodfotografie + eventueel bewerking van 1 beeld per recept te gebruiken op sociale media mits tag en vermelding van mijn pagina.

Niet inbegrepen in het basistarief: ingrediënten (zelf te voorzien in overleg) + boodschappenservice + verplaatsingskost: €0,35 per km.

We spreken af in jouw keuken en bekijken samen de recepten die ik voor jou ontwikkeld heb. Het aantal recepten is afhankelijk van jouw vraag en het afgesproken tijdschema. Ik begeleid je tijdens elke stap van het bakproces. Tijdens het bakken geef ik je tips die kunnen gaan over algemene bakkennis tot specifiek werken met een bepaald vervangend ingrediënt of tool. We nemen de tijd om te genieten van de creatie en staan stil bij het eindresultaat. We werken tot in detail af en nemen er een instaproof foto van: Een echt stoefbaksel!

Voor Wie?

 Je worstelt met het vinden van gepaste vervangers voor basisingrediënten wegens een allergie/intolerantie/dieet zoals bv. glutenintolerantie, ei-allergie, suikervrij dieet of veganistische levensstijl, enz...

HOE:

Je maakt hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. We bespreken tijdens dit gesprek wat jouw vragen zijn en met welke allergieën, intoleranties en/of dieetvoorkeuren we rekening moeten houden. Ik bereid me voor op jouw sessie en ontwikkel enkele basisrecepten die jouw vragen beantwoorden. Ik laat je weten welke ingrediënten en materiaal we nodig hebben en we stemmen af wat ik meebreng. Ik nodig je uit om zoveel mogelijk ingrediënten zelf te voorzien, zo kan ik je hierbij ondersteunen en extra vragen of moeilijkheden beantwoorden. Ik geef je bijvoorbeeld winkeltips, we gaan samen boodschappen doen of plaatsen samen een bestelling.

bottom of page